SGR-lid Tel.010-2827242 ma-vr: 9.30-12.30 / 13.30-16.30

Naar onder

Vacatures

Wij zoeken weer een leuke COLLEGA TOUROPERATING!

Heb jij een goede achtergrond in de reisbranche? Heb je een passie voor andere culturen en specifiek ook voor de oudheden, volken, natuur en levensbeschouwing van Israel en het Midden-Oosten? Communiceer jij goed met mensen van uiteenlopende achtergronden en help jij reislustigen graag met het realiseren van een inspirerende en onvergetelijke reiservaring? Dan hebben wij misschien iets interessants voor je!

We zoeken een collega voor een leuke en afwisselende baan. We zijn met name op zoek naar een collega met kennis van Jordanië, Oman en Israël. Bij ons werk je in een klein en gespecialiseerd team aan maatwerkreizen naar de bakermat van onze beschaving. Ouderwets ambachtelijk: je ziet heel direct zélf het resultaat van je inspanningen voor je reizigers. We stellen best hoge eisen aan onszelf: we vernieuwen continu en willen de beste reizen maken voor een eerlijke prijs. Jouw reizen naar deze veelbesproken regio veranderen niet zelden mensenlevens!

Kameel
Wij zoeken een leuke collega!

Functie omschrijving

Tot je dagelijkse kerntaken behoren:

 • Het adviseren van allerlei soorten reizigers
 • Het maken van zeer uiteenlopende offertes en boekingen
 • Het onderhouden van contacten in binnen- en buitenland (airlines, accommodaties, gidsen en andere partners)

En nu en dan:

 • Het redigeren van webcontent
 • Meewerken aan nieuwe producten
 • Het assisteren op (vak)beurzen waar wij aanwezig zijn
 • Sales- en/of studiebezoeken aan onze bestemmingen
 • Het in overleg incidenteel fungeren als reisleider van reisgezelschappen

Functie vereisten

Om dit gevarieerde werk goed te kunnen doen beschik je tenminste over deze kwaliteiten:

 • Je zoekt werk voor 32 - 40 uur per week
 • Je hebt affiniteit met onze kernbestemmingen
 • Je hebt een toeristische opleiding, bij voorkeur op HBO-niveau
 • Je hebt een dienstverlenende en commerciële instelling
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde arbeidsethiek
 • Je beheersing van Nederlands en Engels in spraak en schrift is uitstekend
 • Je bent soepel met Excel en Amadeus CRS
 • Onze reisbestemmingen zijn nu en dan (politiek) beladen. Je kan in deze omstandigheden neutraal je werk doen
 • Je bent woonachtig in Rotterdam of directe nabijheid

Onze arbeidsvoorwaarden:

Salariëring boven C.A.O. Reisbranche

Pensioenregeling

Doorlopende reisverzekering

Training, brede ontwikkeling in het vak

En...je bezoekt onze bestemmingen!


Woestijnkamp in Wadi Rum, Jordanië
Terug naar boven

Wat we doen

Promised Lands is een gespecialiseerde touroperator, actief in een regio die veel mensen tot de verbeelding spreekt. Onze belangrijkste bestemming is Israël, gevolgd door Jordanië en de Palestijnse Autonome Gebieden. Maar ook verder weg zijn we actief als de 'Arabische lente' het toelaat. Veel van onze reizigers reizen naar deze regio vanwege de Bijbelse achtergronden. Maar niet alleen: vrijwel elke reiziger is zich bewust van de enorme cultuur-historische waarde van het gebied. En we hebben een snel groeiende groep die er vanwege professie heen reist, variërend van zakelijke reizigers en wetenschappers tot journalisten en politici.

We besteden in onze reisdiensten veel aandacht aan archeologie, geschiedenis, geloof, natuur en couleur locale. We vernieuwen veel en continu. Waar mogelijk maken we gebruik van accommodaties die we zelf hebben geïnspecteerd en hebben leuke contacten op bijzondere plekken. We onderscheiden ons door maatwerk 'zonder grenzen': niemand is hetzelfde, onze reizen daarom ook niet. We werken hecht samen met ons uitgebreide lokale netwerk van contacten. Onze reizigers beoordelen ons jaar in jaar uit zeer goed. We hebben dientengevolge veel vaste reizigers. We werken vanuit ons kantoor in het hart van Rotterdam. Onze reizigers zitten echter overal in NL en ook over de grens. Onze bestemmingen zijn oud, onze methoden modern. We werken 95% digitaal: Promised Lands was in de jaren '90 één van de pioniers met 'boekbare' reiswebsites. Maar altijd ondersteund door persoonlijk contact met de reizigers die ons kunnen spreken zonder een wirwar van menu-opties. Nog wat meer weten over ons? Kijk ook eens op de pagina wie wij zijn

Denk jij dat je onze nieuwe collega bent?

Stuur je verhaal met curriculum naar Promised Lands Touroperating via info @ promisedlands.nl. Dan nemen we contact met je op.

Rotterdam Markthal
Lunch tip: hier zitten we vlakbij
Rotterdam brandgrens
Rotterdam, markering van de brandgrens
Terug naar boven