SGR-lid T.010-2827242 contact/beltijden

Naar onder

Disclaimer (zolang het nog moet)

Algemene voorwaarden en webinformatie

Normaal gesproken loopt alles op rolletjes. Maar hoe wij ook ons best doen (we zijn veeleisend voor onszelf!), er staat ook wel eens een fout op deze website. Daarom:

  • Informatie op deze site wordt met veel zorg voor u samengesteld op basis van thans beschikbare gegevens en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
  • Promised Lands is niet verantwoordelijk voor informatie van derden op deze website
  • Promised Lands Touroperating is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens op door Promised Lands geëxploiteerde websites, flyers, advertenties en overige publicaties en kan geen garanties geven met betrekking tot de aard en de inhoud van onze publicaties
  • Onze Algemene Voorwaarden zijn opvraagbaar bij ons en bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam-centrum onder nummer 333.06.330
Mozaieken vloer, Jerash, Jordanië
Mozaieken vloer, Jerash, Jordanië

Prijzen en beschikbaarheid

  • Informatie over pakketreizen of losse onderdelen op deze reissite bevat tariefsindicaties, geen beschikbaarheidsoverzicht. Dat betekent niet dat prijzen nergens op gebaseerd zijn: de meeste reizen zijn frequent beschikbaar voor dergelijke prijzen. Specifieke aanbiedingen kunnen in korte tijd volgeboekt raken. Schoolvakanties en feestdagen zijn altijd druk en kunnen vroegtijdig vol zitten.
  • Kennelijke onbedoelde fouten in de publicatie van tarieven binden ons niet.
  • Reizen of onderdelen kunnen uitsluitend worden geboekt via deze website of telefonisch, dus niet in een 'los' emailberichtje. Daarvan krijgen we er namelijk erg veel en we willen voorkomen dat uw aanvraag wordt verdrongen in de stortvloed. U kunt uiteraard altijd algemene vragen stellen via e-mail en we proberen die zo snel mogelijk te beantwoorden. Bij telefonische boekingen kunnen (zeer beperkte) reserveringskosten worden gerekend.
Meer van Tiberias, Israël
Meer van Tiberias, Israël
Terug naar boven

Eigen reisverantwoordelijkheid

  • Paspoort, visa en vaccinaties: voor de meeste bestemmingen die wij aanbieden geldt dat uw paspoort nog minimaal een half jaar geldig moet zijn na de terugreisdatum. Voor actuele visum-procedures neemt u contact op met de consulaire dienst van de ambassade van het betreffende land. Kijk ook op onze pagina reisvoorbereiding
  • De uiteindelijke beslissing om een reis te ondernemen ligt bij de reiziger, die een eigen verantwoordelijkheid heeft waar het gaat om haar / zijn persoonlijke gezondheid en/of veiligheid. Raadpleeg altijd de officiële instanties als ministerie van Buitenlandse Zaken voor extra informatie over reisadviezen e.d.
Fauna van de woestijn
Fauna van de woestijn
Terug naar boven