Naar onderen

Wie we zijn, waar we voor staan

Een kwart eeuw persoonlijke service

Promised Lands Touroperating is een sterk gespecialiseerde 'boutique' touroperator. We helpen onze reizigers om de 'oude wereld', de bakermat van onze beschaving, te ontdekken. Onze specialiteiten? Gezinsvakanties, themareizen, studiereizen, maatwerk- en pelgrimsreizen naar Israël en het Midden-Oosten. We organiseren deze reizen voor individuen & groepen. De reiziger staat centraal. Heel ouderwets dus.

Promised Lands opereert in familie-eigendom met niet-commerciële langetermijndoelstellingen. Wij zijn niet afhankelijk van vreemd vermogen en bancaire verplichtingen en bepalen daarin 100% onze eigen koers. We werken veel digitaal: Promised Lands was eind jaren '90 één van de 10 pioniers in de Benelux met 'boekbare' reiswebsites. We streven er naar onszelf elke twee jaar volledig opnieuw uit te vinden, ook middenin een pandemie. En als het goed is profiteert u daar weer van.

Zorg dat u Jeruzalem een keer ziet

We werken vanuit het centrum van Rotterdam. Onze reizigers zitten overal in NL en België. Ze zijn zo divers als onze reizen en daar zijn we heel trots op, het zijn onze beste ambassadeurs.

We putten uit ruim 30 jaar specialistische kennis en ervaring en proberen dat in onze reizen voor u te vertalen. We hebben zelf in hoge mate last van het 'reisvirus'. De oprichter heeft een deel van z'n roots in Jeruzalem: "objectief gezien de boeiendste stad ter wereld."

We besteden in de reizen veel aandacht aan natuur, archeologie, geschiedenis, geloof en 'couleur locale'. Voor overnachtingen maken we waar mogelijk gebruik van accommodaties die we zelf hebben geïnspecteerd. En wat is er leuker dan ánderen kennis te laten maken met iets wat òns iedere dag inspireert.

skyline Rotterdam 'savonds
Rotterdam, 'must see' volgens New York Times
Erasmusbrug Rotterdam De Rotterdam, Kop van Zuid Markthal Rotterdam Skyline Kop van Zuid markering brandgrens bombardement op Rotterdam
Rotterdam, Lonely Planet 'Best in Travel'

Onze zeer diverse opdrachtgevers

  • Individuele reizigers & gezinnen
  • Kerkgenootschappen
  • Universiteiten en H.B.O.'s Benelux
  • Leden van de Tweede Kamer
  • Correspondenten radio, print, blogs
  • Journalisten TV-stations
  • Professionals van technologie tot theologie
  • (Bekende) Stichtingen en verenigingen
  • Families, honeymooners, jubilarissen
Back to top