SGR-lid T.010-2827242 contact/beltijden

Naar onder

Wie we zijn, waar we voor staan

Twee decennia persoonlijke service

Promised Lands is een sterk gespecialiseerde 'boutique' touroperator. We helpen onze reizigers om de 'oude wereld', de bakermat van onze beschaving, te ontdekken. Onze specialiteiten? Gezinsvakanties, themareizen, studiereizen, maatwerk- en pelgrimsreizen naar Israël en het Midden-Oosten. We organiseren deze reizen voor individuen & groepen. De reiziger staat centraal. Heel ouderwets dus.

Promised Lands opereert in familie-eigendom met niet-commerciële langetermijndoelstellingen. Wij zijn niet afhankelijk van vreemd vermogen en bancaire verplichtingen en bepalen daarin 100% onze eigen koers. We werken veel digitaal: Promised Lands was in de jaren '90 één van de pioniers in de Benelux met 'boekbare' reiswebsites. We streven er naar onszelf elke twee jaar volledig opnieuw uit te vinden. En als het goed is profiteert ú daarvan!

Zorg dat u Jeruzalem een keer ziet!

We werken vanuit het centrum van Rotterdam. Onze reizigers zitten overal in NL en over de grens. Ze zijn zo divers als onze reizen en daar zijn we heel trots op, u bent onze beste ambassadeurs!

We putten uit ruim 25 jaar specialistische kennis en ervaring en proberen dat in onze reizen voor u te vertalen. We hebben zelf in hoge mate last van het 'reisvirus' en onze oprichter heeft lang in Jeruzalem gewoond: "objectief gezien de mooiste stad ter wereld."

We besteden in onze reizen veel aandacht aan natuur, archeologie, geschiedenis, geloof en 'couleur locale'. Voor overnachtingen maken we waar mogelijk gebruik van accommodaties die we zelf hebben geïnspecteerd. En wat is er leuker dan ánderen kennis te laten maken met iets wat òns iedere dag inspireert!

Vlaggen van de wereld Rotterdam,Top 10 'must see' (New York Times)
Rotterdam,Top 10 'must see' (New York Times) en plek 5 Lonely Planet’s Best in Travel 2016
Erasmusbrug Gebouw De Rotterdam Markthal Rotterdam Kop van Zuid, Rotterdam markering van de brandgrens van de bombardementen

Onze opdrachtgevers:

Individuele reizigers & gezinnen

Kerkgenootschappen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

Universiteiten en H.B.O.'s in Nederland en België

Leden van de Tweede Kamer

Journalisten en correspondenten (radio, TV-stations, printmedia, blogs)

Professionals (high-tech, landbouw, theologie, robotics, automotive)

(Bekende landelijke) Stichtingen en verenigingen

Families, honeymooners, jubilarissen


Terug naar boven