SGR-lid T.010-2827242 contact/beltijden

Naar onder

Inclusief vliegreis Vliegtickets Tel Aviv

Losse vliegtickets / Flight only

Hartelijk welkom. Als u vaker op deze pagina kwam, dan had u hier nu een uitgebreid overzicht van vliegverbindingen verwacht. Maar...na vele jaren publiceren wij niet langer een tariefoverzicht voor losse vluchten, omdat we na een overgangsperiode van een half jaar de verkoop van losse vliegtickets per 1 oktober 2018 geheel hebben beëindigd. Belangrijkste redenen:

  • Veel airlines maken het regelen van losse vluchten steeds tijdrovender. Nog niet zo lang geleden kocht je een vliegticket en mocht je bagage meebrengen en wist je zeker dat je op een vaste plek naast je familie of vrienden in het vliegtuig zat. Tegenwoordig moet een reiziger alles apart regelen bij steeds meer airlines, die er alles aan doen een zo laag mogelijke basisprijs te tonen: 'kaal' is hip. Ze verkopen het u dan vaak als 'keuzevrijheid' maar wij kennen nog steeds niemand die alleen met zijn of haar tandenborstel naar het Midden-Oosten gaat (wellicht hebben wij de verkeerde vrienden!) Ook vinden wij het bepaald niet 'vernieuwend' dat je moet betalen om naast je eigen kinderen te kunnen zitten. (Lees ook: "Vader betaalt €90 om naast eigen dochtertje te kunnen zitten")

  • Door bovengenoemde werkwijze kost het intussen 3 tot 4 keer zoveel tijd om een bij u passende vliegreis voor het beste tarief en de juiste voorwaarden te regelen. Die tijdrovende trend is nog niet gestopt. Deze manier van werken is weinig efficient en niet zo 'low-cost' als het lijkt. Het is vooral 'vestzak-broekzak'-beleid. De gesplitste verkoop van 'extra's' leverde airlines vorig jaar €67 miljard op, 9x zoveel als tien jaar daarvoor. Maar voor zowel reizigers als touroperator leverde het vooral veel tijdverlies op. Want zit u zelf niet liever ook iets leukers te doen dan langdurig speuren om een vliegreis hufterproof te maken? Dan zitten we op één lijn!

  • We hebben de laatste jaren een kleine vergoeding gevraagd voor het regelwerk van tickets. In de praktijk kwam het helaas veel voor dat reizigers met onze adviezen in de hand de tickets alsnog zelf regelden om €15 kosten uit te sparen.

  • Veel reizigers van alle leeftijden die uitsluitend een los vliegticket nodig hebben, doen dat inmiddels zelf achter een scherm. Een wildgroei aan vergelijkingssites maakt het transparant en (hopelijk) gemakkelijk. Voor die sites zijn losse tickets corebusiness, voor ons slechts een schakel in het grotere geheel. Voor onze complete rondreizen verandert er niets, daar zit de vliegreis bij.
Dreamliner ELAL
EL AL introduceert momenteel mooie Dreamliners

Aanbevolen losse tickets Midden-Oosten

Terug naar boven