Promised Lands logo
Promised Lands themes
Promised Lands themes
Promised Lands lid SGR

SGR-dekking en Extra Garanties

Financiële zekerheid

Je geeft als reiziger vaak veel geld uit aan een vakantiebeleving. Je hebt dan geen zin in 'gedoe', zoals hoge kosten door schade of diefstal aan je spullen. Dat kun je verzekeren met een reisverzekering (die we desgewenst solide voor u regelen). Of hoge kosten door ziekte of familieomstandigheden, waarvoor de annuleringsverzekering in het leven is geroepen. Voor de reis zelf zijn wij deelnemer van de Stichting Garantiefonds Reisgelden onder nummer 3362.

Uw reissom beschermd, óók tijdens covid

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van de SGR. Zie voor gedetailleerde informatie: SGR.nl De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Extra reiszekerheden tijdens Covid-19

Voor nieuwe boekingen blijft de hiervoor beschreven SGR-garantie óók tijdens het coronavirus van kracht. Reizigers betalen hiervoor een verplichte bijdrage van €5 per deelnemer. Dit bedrag ziet u apart toegevoegd op uw reisfactuur, zie hier.

Kostenloos annuleren

Daarnaast kunt u de reis kostenloos annuleren bij een negatief reisadvies van de lokale overheid ter plaatse, indien u dat land bij vertrek niet in mag. U krijgt dan uw volledige reissom terug.

Gratis omboeken zonder opgaaf van reden

Nieuwe boekingen, gemaakt en bevestigd vóór 19 juli 2021, met vertrek vanaf 1 september en vóór 1 januari 2022, mag u bovendien eenmaal gratis omboeken zonder opgaaf van reden tot liefst 15 dagen voor vertrek. De omboeking dient plaats te vinden naar dezelfde bestemming met hetzelfde reisgezelschap en dezelfde airline, tot maximaal een jaar later. U betaalt wel een eventueel prijsverschil (als u bijvoorbeeld van een laagseizoen naar een hoogseizoen verschuift). Omboeken is alleen mogelijk als u aan uw betalingsverplichtingen hebt voldaan op moment van wijzigen.

Garantiefonds logo
Stichting Garantiefonds Reisgelden

Actualiteiten Israel en Midden-Oosten Flydrive langs de hoogtepunten van Jordanië
Back to top