SGR-lid Tel.010-2827242 ma-vr: 9.30-12.30 / 13.30-16.30

Naar onder

Goed verzekerd op Reis

Waarom een Annuleringsverzekering?

Bij een reis in het buitenland zijn vooral deze twee verzekeringen van belang: een reis- en een annuleringsverzekering. Bij het plannen van een reis denk je er liever niet aan, maar er kan tussentijds iets gebeuren waardoor de reis uiteindelijk niet door kan gaan. Veelvoorkomende situaties zijn ernstige ziekte van (één van) de reizigers, ernstige situaties in de directe familiekring en - wél leuk- zwangerschappen. Voorts worden veel van deze situaties vaak kort voor vertrek in hun volle omvang duidelijk. Dan is de schade bij annulering het grootst, omdat vliegmaatschappijen, autoverhuurders en accommodaties u kort voor vertrek hoge annuleringskosten berekenen. Dat gaat veelal 'gestaffeld'. (zie ook pdf alg.voorwaarden) Om u voor de financiële gevolgen van deze situaties te beschermen is ooit de annuleringsverzekering in het leven geroepen. De premie bedraagt een percentage van de reissom + assurantiebelasting. Meer weten? We rekenen het zo voor u uit.

Klik hier om de polisdetails reguliere annuleringsverzekering van Allianz Global te downloaden

Allianz Global Assistance
Allianz Global, onze partner voor reisverzekeringen

Waarom een Reisverzekering?

Deze is bedoeld om u tijdens de reis te beschermen voor o.a. de volgende situaties:

  • Bij ziekte of ziekenhuisopname
  • Bij verlies, diefstal of schade aan reisbagage
  • Bij een ongeval (eventueel resulterend in repatriëring)

De premie voor de meest populaire versie, de ´combinatie B´ die wij standaard aanbieden, bedraagt per persoon per vakantiedag €2,75 voor het Midden-Oosten. U betaalt eenmalig €4,50 poliskosten, onafhankelijk van het aantal reizigers in uw gezelschap. Rekenvoorbeeld: bij een reis van 8 dagen voor 2 personen naar Israël en/of Jordanië betaalt u een premie van €48,50 all-in

Klik hier om de polisdetails reisverzekering van Allianz Global te downloaden en hier voor het dekkingsoverzicht

Trektochten in de woestijn
Trektochten in de woestijn

Onze partner, Allianz Global Assistance

Klik hier om de algemene verzekeringsvoorwaarden van Allianz Global te downloaden

Promised Lands is officiëel agent van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial) en kan desgewenst alle Allianz Global Assistance-verzekeringen voor u regelen. Allianz Global Assistance is specialist op het gebied van reisverzekeringen. Dit heeft voor u enkele belangrijke voordelen:

  • Professionele en doorgaans snellere afhandeling van schadegevallen
  • Een permanent bemande alarmcentrale, 24/7 bereikbaar
  • Specifieke extra oplossingen voor reizigers met specifieke wensen, zoals verzekeringen voor langdurige reizen (Globetrotter), (gevaarlijke) sportreizen, zakelijke reizen, continu doorlopende verzekeringen, et cetera.

Jeruzalem lightrail
Jeruzalem lightrail - het duurde even
Terug naar boven