SGR-lid Tel.010-2827242 ma-vr: 9.30-12.30 / 13.30-16.30

Naar onder

Groepsreis Fascinerend Israël!

In 8-10 dgn het gevoel dat je een maand hebt gereisd!

Israël, één van de meest kleurrijke landen ter wereld. In alles zijn de contrasten maximaal. In een korte groepsreis veel van Israël zien? Dan is dit wat u zoekt. Met Jeruzalem, de Dode Zee, Massada, het Meer van Tiberias, het zit er allemaal in! U kunt deze reis hele jaar door met uw gezelschap maken en kan ook als basis dienen voor een verlengde reis, bijvoorbeeld met de woestijn (aanrader!). Ook zijn er mogelijkheden voor specifieke thematiek. Met professionele Nederlandssprekende gidsen. U gaat gegarandeerd heel veel indrukken op doen!

Aanbeveling eerdere reizigers

"Zelfs op herhaling zie je zoveel nieuws!"

Fam. M. (Krimpen a/d IJssel)

Meer van Tiberias Israel Klaagmuur Jeruzalem Israel Bet Shean Israel Olijfberg Jeruzalem Israel Kruiden in de soukh van Jeruzalem

Waarom 'Fascinerend Israël?'

Veel zien in weinig tijd

Nederlands sprekende gids

Van groen Galilea tot woestijn

Versterk de onderlinge band

Programma groepsreis 'Fascinerend Israël'

Jaffa Tel Aviv Israel

Dag 1 Heenreis naar Israël: Bij aankomst op de luchthaven van Tel Aviv assistentie en transfer naar uw eerste accommodatie aan de westkust voor ontspannen acclimatiseren.

Caesarea Israel

Dag 2 Middellandse Zeekust - Caesarea - Akko - Galilea: Na een eventuele duik in de Middellandse zee bezoeken we de wereldberoemde opgraving Caesarea (Unesco erfgoed). Akko is vooral bekend van de Kruisvaarders. U eindigt de dag bij het meer van Galilea in een sfeervolle landelijke kibbutz.

Meer van Tiberias Israel

Dag 3 Capernaum - Tabga - boottocht Meer van Galilea: Vandaag een ontdekkingstocht langs de wereldberoemde plaatsen rond het meer van Tiberias. Vanaf de Berg der Zaligspreking geniet u van het prachtige uitzicht. U bezoekt Capernaum en het Klooster van de Wonderbare Spijziging. We maken een sfeervolle boottocht over het Meer van Tiberias mogelijk. De namiddag geeft daarbij mooi licht

Dag 4 Golanvlakte - Jordaan bronnen - Nimrod: De Golan is een landschap met ruige natuur. We maken een wandeling nabij de bronnen van de Jordaan. We genieten van het uitzicht op de berg Hermon, de helft van het jaar besneeuwd, en bezoeken fort Nimrod

Dode Zee Israel

Dag 5 Dode Zee - Qumran - Ein Gedi - Massada: We rijden zuidwaarts naar de Dode Zee, het laagste punt op aarde, ruim 400 meter onder zeeniveau! Qumran is de vindplaats van de beroemde Dode Zeerollen. We maken een wandeling door de oase van Ein Gedi en nemen de tijd voor de burcht Massada met z'n indrukwekkende verhaal. Uiteraard mag het drijven in de Dode Zee niet ontbreken op uw ‘Israël CV’.

Jeruzalem Old City Israel

Dag 6 Jeruzalem - Oude Stad - Olijfberg: Kennismaking met veelzijdig Jeruzalem, U raakt hier niet uitgekeken! Vanaf de Olijfberg lopen we de Oude Stad in waar u onder de indruk zult raken van de veelkleurigheid van deze stad. De soukh (=markt) is de plek voor eventuele soeveniers.

Dag 7 Jeruzalem - Yad Vashem: Bezoek aan het indrukwekkende Yad Vashem Holocaustcentrum. Middag ter vrije besteding. Tip voor liefhebbers: het vernieuwde Nationaal Museum met zijn unieke collectie.

Tel Aviv Israel

Dag 8 Terugreis naar huis: Afhankelijk van uw vliegtijd heeft u tijd ter vrije besteding, gevolgd door een transfer naar de luchthaven van Tel Aviv voor de terugreis naar huis

Uitbreiding A - Jeruzalem: verleng 2 dagen in Jeruzalem, daar is zo ontzettend veel te zien. Zoals diverse andere kunst- en historische musea van topniveau, verder sfeerproeven in de Oude Stad, de Mechane Yehuda-markt, de leuke terrasjes, de City of David. Wij geven u suggesties en aanwijzingen mee en 100% garantie dat u zich niet gaat vervelen!

Uitbreiding B - Negev-woestijn: verleng met 2 dagen dieper de woestijn in, een verrassend contrastrijk gebied met oases, kraters, opgravingen en een boeiende flora en fauna. Dit is een absolute must voor wandelliefhebbers!

 • Offerte aanvragen

 • / / Pick a Date
 • :
 • / / Pick a Date
 • :
 • Verwachte groepsgrootte ±:


 • 0/999
 • -
 • Should be Empty:
Terug naar boven

InbegrepenPraktische details van deze reis

Inbegrepen in de zeer complete reissom:

 • Praktische informatie ter voorbereiding op de reis
 • Informatiepakket met landkaart en tips over bezienswaardigheden langs de route
 • Comfortabele retourvlucht vanaf Schiphol of Zaventem per lijnvlucht op vaste tijden
 • Alle overnachtingen in toeristenaccommodaties met eigen sanitair
 • Dagelijks ontbijt- en dinerbuffet
 • Portage op luchthavens en accommodaties
 • Vervoer in airconditioned toeringcarbus met chauffeur
 • Professionele Nederlandssprekende gids
 • Alle lokale toeristentaxen in accommodaties, alle luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen voor de vliegreis
 • Alle entreegelden van alle genoemde plaatsen
 • Alle fooien voor gids en chauffeur

Niet inbegrepen of ter plaatse te voldoen:

 • Lunch onderweg (sandwich o.i.d.) en persoonlijke drankjes

Andere mogelijkheden: deze reis kan worden verlengd en/of worden uitgebreid met Jordanië

Vertrekdata & Prijzen

Bijna dagelijks vertrek mogelijk. U kunt deze reis op verschillende niveaus'maken: budget, standaard of comfort. Neem contact op voor een offerte voor uw gezelschap.

Terug naar boven